• Anotimp - arhitectura textila
  • Anotimp - arhitectura textila
  • Anotimp - arhitectura textila
  • Anotimp - arhitectura textila
  • Anotimp - arhitectura textila
Anotimp - arhitectura textila

Despre noi

Folosind un design inovator, Echipa Anotimp creaza structuri acoperite cu membrane tensionate, cu o larga utilizare : acoperiri de stadioane, piscine, sali de sport, locuri de recreere si divertisment, scene concert, spatii depozitare, corturi evenimete si industriale, terase si cu nenumarate aplicatii in agricultura (bazine apa, bazine dejectii, silozuri, saivane, adaposturi animale).

Utilizand materiale de calitate, impreuna cu experienta de neegalat, Anotimp continua sa intalneasca si sa depasasca asteptarile clientilor in proiectare, executie si instalare de arhitectura textile de prima clasa.

Abordarea inovatoare a proiectelor, capacitatea de a identifica cerintele speciale ale clientilor, cunoasterea si rezolvarea problemelor este in mod clar ceea ce defineste compania noastra pe piata.

Anotimp ofera pachete complete de proiectare, fabricare, instalare si servicii post vanzare, combinate cu angajamentul de livrare a proiectului in timp util, reusim sa transformam viziunea clientilor in realitate.

Anotimp s-a angajat sa ofere solutii inovatoare si produse care indeplinesc urmatoarele obiective:

"Epoca noastra impune cladiri care sunt mai usoare, mai economice energetic, mai mobile si mai adaptabile...Frei Otto

"Nimic maret in lume nu a fost vreodata realizat fara pasiune.Georg Wilhelm Friedrich Hegel